Kakaolu Buton Pasta

KAKAOLU BATON PASTA

 

Pandispanya için;

6 yumurta,

2 su bardağından bir parmak eksik şeker,

2 su bardağı mısır nişastası,

1 paket vanilya

Arası için:

1 su bardağı fındık

Çikolata parçacıkları

Yapılışı:

 

 

Hamur kare fırın tepsisine dökülür. Önceden ısıtılmış fırında 170°C pişirilir. Pişen pandispanya 4 eşit parçaya bölünür. Ilık dikdörtgen ıslatma şurubu ile ıslatılır. Üzeri krema ile örtülür. Üzerine fındık ve çikolata serpilir. Üst üste tekrarlanır. En son üstü yanları krema ile kaplanır. Fındık ve çikolatalarla kaplanır.  İstenirse kremşanti ile süslenir. Buton pasta buzdolabında dinlendirilir. Servise sunulur.